[bt_section][bt_row][bt_column width=”1/1″][bt_hr top_spaced=”topSpaced” bottom_spaced=”not-spaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][bt_header superheadline=”” headline=”درمان ریشه” headline_size=”medium” dash=”no” dash_style=”btNormalDash” subheadline=”” el_class=”” el_style=””][/bt_header][bt_text]

درمان ریشه:

وقتی یک دندان به طور جدی دچار پوسیدگی شده و یا عفونت کرده باشد، اقدام به درمان ریشه می شود. وقتی عصب دندان دچار آسیب می‌شود، باکتری ها در آن شروع به تکثیر می‌نمایند. این باکتری‌ها و سایر مواردی که از پوسیدگی ایجاد می‌شود دندان را عفونی کرده و آبسه ایجاد می‌کند آبسه دندان کیسه‌هایی پر از چرک هستند که در انتهای ریشه به وجود می‌آیند. در صورتی که دندان به عصب رسیده باشد برای جلوگیری از کشیدن آن بهتر است اقدام به درمان ریشه کنیم.

علایم عفونت دندان:

1-درد در زمان مصرف غذا و نوشیدنی سرد وگرم
2-درد در زمان گاز گرفتن یاجویدن
3-لقی دندان

باپیشرفت عفونت ایجاد شده این علایم با مردن عصب دندان از بین میرود و به نظر میرسد که دندان شما درمان شده است اما درحقیقت عفونت به سیستم کانال ریشه دندان گسترش پیدا کرده است.

عوارض و خطرات:

علی رغم حداکثر تلاش دندان پزشک برای تمیز کردن و مهر و موم کردن یک دندان ، باز هم ممکن است عوارض عصب کشی دندان رخ دهد و دچار عفونت دندان در همان محل شود . دلایل احتمالی ایجاد این عفونت به شرح زیر هستند:
تعداد بیشتر کانال های ریشه از مقدار عادی پیش بینی شده که باعث می شود یکی از این کانال ها تمیز نشده باقی بماند.
یک ترک شناسایی نشده در ریشه یک دندان
یک عصب کشی ناقص یا ناکافی که اجازه دهد باکتری ها از ترمیم عبور کرده و به لایه های داخلی دندان نفوذ کنند و به این ترتیب در ناحیه مورد نظر پخش شوند.
شکستن مواد استفاده شده برای مهر و موم کردن دندان با گذشت زمان که امکان نفوذ و گسترش باکتری در لایه های داخلی دندان را ایجاد می کند. گاهی اوقات عصب کشی مجدد دندان در هنگام ایجاد مشکلات احتمالی می تواند موفقیت آمیز باشد . در سایر مواقع باید از عمل جراحی برای درمان ریشه دندان به منظور نجات آن استفاده شود .

[/bt_text][bt_hr top_spaced=”not-spaced” bottom_spaced=”bottomSpaced” transparent_border=”noBorder” el_class=”” el_style=””][/bt_hr][/bt_column][/bt_row][/bt_section]